Dag 1!

Jippi!
Nu var äntligen dagen som jag väntat på här och det blev att gå upp tidigt och fixa iordning allt som skulle med till stallet och lite sånt. Men ägaren smsade och sa att hon skulle bli lite sen så vi stressade inte så mycket utan åkte en sväng till stallet Ullstämma Norrgård. Packade in alla saker, spånade upp hennes box och gjorde fint! Pappa hade dagen innan varit och hämtat hö hos Tobbe i Ullstämma så vi fick bära upp 40st höbalar till "loftet". Men det gick bra det med och sen ringde vi och frågade vart hon tagit vägen och då hittade hon inte, så Pappa fick åka och möta. Men strax efter det stod en blå transport här och det var ju min lilla Bonzi.♥

Tog ut henne ur transporten och hon var hur lugn som helst. Kollade runt lite och sen tog vi in henne. Lika lugn och cool där inne med. Hade lagt in lite mat och de första hon gjorde var att börja äta. Vi hade ju varit i stallet hela dagen så åkte hem en sväng och åt lite mat och Isak kom också. Medans Bonzi var kvar i stallet och kollade läget. Åkte sen tillbaka till stallet och kollade hur det var med henne och fixade all mat till henne.
Man väger upp mat till morgon, lunch, insläpp och kväll! Sen hänger man de på krokar, så de ska vara enkelt för den som ska fodra. Eftersom vi delar upp alla passen.

Bonzi är nog den gosigaste hästen som finns, hon vill bara stå och mysa och pussas den lilla bruden! ♥
Men vi åkte hem sen och hon fick kvällsmat. Alla kom och berömde henne att hon var så fin och lugn!


Första dagen hon stod i sin box!
Har bara mobil bilder än sålänge, för hittar inte kamera sladden.


Sötnosen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback