Det här är Elin Olsson

♥ Bor i Sturefors ( lite utanför Linköping )
17 år, fyller 2 augusti.
♥ Mina största intressen är hästar, vännerna & shopping.
♥ Min bästa vän heter Sofia Senneberg..
♥ Jag har ingen egen häst, men troligen en foderhäst i Januari.
♥ Rider 1 häst för tillfället:
- Nitzch, hyr han på Eda Ridskola en arab vallack.
♥ Jag läser handel på Anders Ljungstedts Gymnasium.

Blev lite kortfattat från mig, alla vet ju inte vem jag är....  :)

I HAVE NO IDEA WHAT I FEEL

Att inte ställa klockan på någon speciell tid och sova hur länge jag ville var det skönaste på länge! Annars så åkte Mamma och jag in till stan och jag hittade en väst och 3 tröjor. Tog sen bussen till stallet och träffa Jennifer och red med henne. Min lilla ponny, var jätte stel i början men sen gick han toppen!

Imorgon ska jag ta det lugnt, men imorgon kommer även allt att bestämmas och jag längtar!!!!!
Puss


MITT LIV. MITT ALLT

Den här bruden betyder mer än allt för mig. Hon är den jag berättar ALLT för. Min lilla plutt!
Love her to death.


<333333333333333333333


Försöker Hålla Hårt i Nått,

Hello there.  snackar lite med Amanda på msn och jag ska ta kort på henne och scarlett på lördag mys! Men är hemma nu efter en hård dag som jag aldrig skulle ta slut. Massor långa lektioner men hade iallafall en skön sovmorgon. Cyklade sen till bussen och hem. Lilla vovven min åkte till vetrinären med mami och han hade en svår infektion och de tog även blodprov på honom och nu får vi verkligen hoppas att det inte är något mer allvarlig! Stackars min lilla hund.

Ska åka en sväng till Viggo i veckan med, den lilla pojken ska åka hem i helgen eller nästa vecka! :/
så måste säga hejdå till honom... hatar att säga hejdå hästar som verkligen betyder så himla mycket och har världens personlighet. Det värsta var med Mogge och jag saknar han sååå mycket!


Morgan älskling!

OOOHHH HAPPY DAY

Tjenaaa mittbena, haft en underbar helg bara tagit det lugnt och lilla Isak har varit och sovit här. Alltid lika mysigt! Skolan började igen och startade som vanligt med inviduella val och där har jag foto och idag framkallade vi våra snygga bilder! :) och på fredag ska vi skriva ut bilderna och sånt. Hade två lektioner innan jag slutade Projekt och Företagande och senare Naturkunskap. Efter skolan blev det stan tillsammans med Mikaela, Josse, Sara och Cornelia. Gick och pratade med Bik Bok om vi skulle kunna låna saker av de till våran skyltning i skolan. Men hon hade inte fått tag på chefen en så hon skulle ringa oss om några dagar igen. Fikade sen med brudarna och det blev en mumsig Chai Latte! Gick sen på stan, skulle köpa kläder men hittade ingenting... så det får bli en till dag i stan denna vecka och leta reda på lite fint.

pussssoch godnatt / ELIN

miss you - Sofia Senneberg!