Mys

Hej ♥

Snart drar jag till Anna och sover hos henne i natt även Linda ska vara med!
Blir en film och lite mys och som vanligt prat och skratt.
Imorgon drar vi till Eda och hjälper till på ridlägret.

Puusss


Anna älskling!


JUST LIKE A DREAM

tjooo! ♥

Fick ett sms från Katta nyss och nu har hon kommit hem från Grekland.
Men hon ska jobba den här veckan och jag fick frågan om jag kunde ta hand om lilla Viggo en vecka till och självklart säger man ju Ja till det! Alltid kul med en till vecka tillsammans med honom och den här veckan ska vi ta det lite lugnare för ska ju även hjälpa till i Eda hade jag tänkt mig. Så nästa vecka kommer nog bli dunder bra!! Sofia kommer även hem på tisdag och ska komma till Eda då - så hade tänkt att jag skulle få träffa henne med!
Min duunder saknade bästavän! ♥

Imorgon ska jag måla lite till och sen åka till Anna och sova där!
Blir nog riktigt mys.

pusssssss

Släkten

Jag saknar dig

Livet är på bra just nu och idag har Katja och hennes barn varit och hälsat på, Kusin kunde inte komma då han var tvungen att jobba. Men det blev mys med de och sen så la jag mig i soffan och somnade lite.
Anna och Linda ville att jag skulle med och bada men inte i det här vädret plus att jag inte kände för de just den stunden. Men det kommer fler gånger.

Imorrn ska jag ta en sväng till Viggo, imorgon kommer även Katta hem från Grekland! :)
men jag kommer inte lämna Viggo helt till henne ändå för jag kan inte lämna min lilla plutt.
Så imorgon blir det en lugn ridtur ut i skogen.

Puuuusssss


I'LL TRY HARDER

Sitter just nu framför tv:n och kliar i ögonen, så trött är jag!!!
Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och suttit framför tv:n ännu mer och bara ätit massor jordgubbar.
Man måste verkligen passa på att äta massor jordgubbar nu på sommaren för det är ju så himla gott.

Idag har jag varit i Eda och hämtat mina skor och kollat på ner Linda och Ylva red lite. Men den mesta tiden tillbringade jag i hagen med min älskade häst. Saknat honom så himla mycket - men snart ska vi ha ridläger tillsammans och jag hoppas han inte är så himla stel iallafall.
Efter Eda åkte jag till nästa stall och tog hand om lilla Viggo min lilla 3åring. Men ju mer man lär känna honom ju mer gillar man honom. Nu vill han verkligen komma in från hagen och blir bara mysigare och mysigare.
Borstade honom och satte på flygmedel sen gick upp till paddocken där han fick hoppa lite och gud så kul han tycker det är - finns nog inget roligare enligt honom. Öronen rakt från och värsta bjudningen till hindret.
Även Elvira fick hoppa lite mot slutet.








I CAN ONLY TELL YOU WHAT IT FEELS LIKE

Tjaaa.
Var ett tag sen. Ärligt talat har jag inte haft någon blogglust alls. Har inte äns orkat slå på datorn och om man någon gång gjort det så kollar jag igenom mina vanliga bloggar och kollar lite på facebook sen stängs den av igen.

Min andra halva Sofia Senneberg är i Stockholm och kommer vara där ett bra tag till.
Jag saknar henne otroligt mycket och vill att hon ska komma hem nu vet inte hur många gånger jag har sagt det till henne men det är en heldel sms som går upp till Stockholm från mig nu.
Men jag vet ju iallafall att hon snart kommer hem och det är de bästa.
Denna vecka är jag hästvakt åt Katta - hennes häst Viggo och Emma tar hand om Elvira.
Så har varit där och myst och longerade och löshoppade hästen. Han tyckte det var läskigt i början men det gick jättebra och han blev hur pigg och glad som helst. Hoppade 70cm och det var hans första gång.
Släppte ut han i hagen och sen hjälpte jag Emma att tvätta Elvira. Jaru det gick som det gick hahaha!

Åkte in en sväng till hööks med Emma också - hon skulle köpa en grimma till Elvira och så köpte vi även en liten present till Ylva som fyller år idag! GRATTIS! <3
Gick lite på stan och imorgon kanske det blir stan en sväng igen med mami.

Min helg tänkte jag skriva lite kort om med :
Lördag - Då var Pappa, Farmor och jag på en hästdag i nykil typ. De vissade uppvisningar m.m. Var riktigt kul att kolla på. Sen åkte vi vidare till Eda där jag skulle rida Teres häst Lilla J, eftersom den fick ett hårt pass dagen innan så behövde det arbeta lite i skritt. Mysig häst måste jag säga och väääldigt rolig att rida.
Även den dagen fick Shamira sitt lilla föl så självklart kollade man på den lilla plutten, som var hur söt som helst och var inte många timmar gammal då. Åkte sen hem och åt mat!

Söndag - blev en ganska lugn dag och orkar inte skriva så mycket om den.

Jag saknar min lilla poni mest av allt! ♥
pussar



Orm

Har inte hunnit blogga på väääldigt länge men nu är jag äntligen tillbaka till bloggen.
Min vecka har varit riktigt bra men man blir väldigt trött av att hjälpa massor småbarn i stallet, så igår när jag kom hem gick ja och la mig på golvet och råkade somna men vaknade efter ett tag att hunden kom och då gick jag till sängen och somnade där istället.

Gick upp vid halv 10 imorse och då åt vi frukost och sen gick jag ut med hunden och kastade lite boll, men plötsligt släpper han bollarna och skulle lägga sig ner och framför honom vid hans bollar ligger en svart äcklig orm och jag får panik och skriker att han ska komma in men han vägrar han kan absolut inte gå därifrån utan hans bollar och då tar han dom och flyger bakåt och ormen typ flyger upp i luften.
Sen gick han in och vi vet inte om han blev bitten eller om det var en huggorm. Men det tar en timme innan det syns men han blev jätte rädd stackarn. :/<3
Men just nu ligger han och är helt normal så vi tror inte att det var någon huggorm. Då hade han verkligen tur.

Men nu vågar jag inte gå ut, får paniiik när jag ser en orm....!!!
Snart ska jag fixa iordning mig och åka iväg en sväng, ska bli riktigt kul!

PUSS OCH KRAM