Stallet med Sofia

Varit i stallet idag med Sofia, men även Emma och Amanda åkte buss med mig dit!
Amanda gick också på bussen min lilla sötnos <3
När jag kom till stallet så var hästen ute, så gick och hämtade honom så fick han komma in en liten sväng o bli borstad. Mysiga lilla hästen! Sofia och jag gick en promenad med Lady och Nitzch.
Mysigaste och tog lite bilder. Senare gick vi upp till stallet och så hämtade Sofia Magic och red Barbacka och jag red min lilla häst i 30min. Pigg och glad. Men det blev mest skritt och lite trav.

Nu ska jag plugga lite och kolla på ridsport. Sen ponnyakuten.
Nu kommer några bilder men inte många.


Lady, jag och älskling!


Sofia och Lady


Jag och älskling!


Jag och älskling!


True love


mantorp

Vaknade med Ida brevid mig, vi gick upp och åt frukost.
Sen gick jag och duschade och hon fixade iordning sig. Mamma, Malin, Ida och Jag åkte till Mantorp vi gick örst till travshopen och skulle köpa en ridhjälm. Men jag gillade den inte så vi köpte den inte heller. Ska åka till Sharpman någon dag i ställlet och köpa en som jag verkligen gillar. Men jag kom iallafall ut ur affären med ett skritt täcke och inte i vilken färg som helst heller, utan ett blått!

Om jag får rida min häst på onsdag så ska jag nog rida med det. Vi gick vidare o handlade mat och fikade.
Men nu ska jag inte skriva mer utan ska äta godis och kolla på 2012. Puss

Första ridlektionen - 10

Onsdagen har bara gått ut på att längta och verkligen hoppas på att jag skulle få min häst!
Åkte med 14:17 bussen för fick sluta tidigare och när vi kom ditt så hållde våran nya ridlärare på att ta in hästarna och dem var ju inte lite blötta heller... :P och då skrev hon även upp vilka hästar man skulle få och jag fick ju min lilla häst, Linda fick Toulosa och Amanda fick Dirk! Fick ta bort det värsta av snön på hästarna som skulle gå lektion och sen börja sadla på en gång. Hjälpte Amanda och Emma med deras stalldag. Första lektionen var det bara 4 personen. Sen den andra lektionen kunde dem flesta sadla själv och då behövde man inte göra så mycket!

Nästa lektion var det våran tur och det blev en ganska lugn lektion! Dem flesta hästarna var pigga och glada som alltid. Vi skittade först och travade med slalom på långsidan och sen även slalom på medellinjen. Galopp på a och c volten. Men allt gick ganska bra tyckte jag. Så härligt att ha en häst som man hyr, för man lär känna hästen iallafall bra! Gick upp till stallet och sadlade av och satte på honom täcket!

Puss


Älsklingen!!! <3



Grattis Mamma!

Idag är det Mammas dag och hon firades med te och presenter på sängen!
Sen åkte jag till skolan och var en riktigt onödig dag åkte dit för en liten lektion. Tog bussen till Ikano och träffade även Anna där, söta tjejen! Jag gick in på Maxi för att hämta en beställd tårta och träffa Mamma.
När vi hämtat tårtan åkte vi till Ikano och ställde bilen där och gick in och shoppade lite.
Köpte en plast låda som jag ska ha i mitt skåp i stallet och en häng sak, som man kan lägga lite grejer i. Kommer nog bli fint så då har jag lite att göra i stallet imorgon med!

Vi gick till hööks och jag köpte ett par svarta ridbyxor, blå rutiga strumpor och ett fint schabrak till Nitzch! <3 
 

Ska även köpa en huva till den någon dag!
imorgon börjar dem efter längtade ridlektionern .... nej jag har faktiskt inte längtat till dem så mycket
men en sak ska bli kul och det är att Amanda och Linda börjar på Eda <3
Puss och kram

Skinn jacka!

Har beställt en Skinnjacka från Ellos.se men jag kan inte bestämma mig om jag ska ha kvar den, fick hem den idag & nejnejnej kan inte bestämma mig. Ska nog prova den några gånger till så får vi väl se.
Annars vill jag ha en annan från bloggaren Kenza, eller från hennes märke den Jackan är underbart fin, men jag vet inte än.


Den här jackan är hemma hos mig nu!

I love you

Idag har min Måndag varit helt okej, träffade klassen och alla andra!
Haft ganska många lektioner men dem flesta har varit lugna och på svenskan satt Jossan och Jag ute i korridoren och läste, sen kom Amanda och läste högt för oss! :D
Idag började lektionerna på Eda med och jag hoppas och tror det har gått bra och att min häst haft en bra dag med roliga lektioner.

På Onsdag börjar min ridlektion och jag slutar tidigare än vanligt så tar en tidig buss dit och hjälper till och sånt,
kan nog behövas! :) Hoppas jag får rida min häst på ridlektionen <3


älskar amanda och linda <3


lovicious.blogg.se


Min vecka

Skola blir det ju i veckan, men även mer roliga saker!
Tisdag ska jag ta en sväng till Ringsnäs och se hur lilla Elvira har det, var ett tag sen man var där och jag saknar det masssor. Jag ska köra henne med sparken bakom på isen. Katta sa att hon tyckte jag skulle testa det :)
Mamma fyller också år då, så ska en sväng på stan med henne slutar kl.11 så jag kommer nog hinna med allt!

Onsdag - börjar ridningen, och jag ska snabba mig till Eda och börja hjälpa till lite, tror det kan bli mycket första veckan och har lovat att hjälpa till på första gruppen. Sen får vi ju bara hoppas på att jag får rida Nitzch också på min lektion. :)

Min helg

Den här helgen har jag varit i gång hela tiden och därför har jag inte hunnit med någon bloggning. Men nu ska jag komma igång igen och jag känner redan på mig att denna vecka kommer bli otroligt rolig!
Mycket nytt blir det denna vecka och det ska bli kul. Men nu först ska jag skriva lite om min helg och sen om det som ska hända.

Fredag: Denna dagen vart det skola till kl 15:00 sen snabba sig ner till Resecentrum för att ta bussen ut till stallet eftersom jag har stalldag med Soffan. Hon hade börjat ta in hästarna men jag hjälpte henne med dem som var kvar. Sen började jag spåna och fixa matpåsar medans hon red. Fixade sen iordning lilla hästen och när dem kom upp gick jag ner med Ylva och Safira och red. Soffan åkte hem och jag tog hand om kvällen i stallet.
Ridningen gick bra, han var pigg och glad! Tyckte bara det var lite jobbigt med Safiran som sprang omkring hihi, men det klarade vi! Gick upp och sopade och började ge kvällshö till alla hästarna. Himla mysigt att ha stallet själv och man går omkring och hästarna blir så glada när maten kommer. Sen kom Pappa och han hjälpte mig att ge kraften till dem. Sen blev det att säga Godnatt och åka hem.

Lördag: Tog en sovmorgon sen gick jag upp och pluggade lite, läxor som ska vara klara till måndag!
Pappa körde mig och Emma till stallet och jag hade kvällen i stallet! Red hästen och putsade sadeln. Men den kommer se likadan ut redan på Måndag när alla barnen på ridskolan använder den. Red med Emma och Ylva idag och han gick mycket bättre idag än vad han gjorde i fredags! Galopperade ganska mycket på långsidorna så han verkligen gick sträcka ut sig och då blev han riktigt glad. Fodrade och sopade sen åkte jag hem.

Söndag: Ingen sovmorgon idag, åkte till stallet redan kl. 7.30 och lilla Emma följde med.
Morgonfodring och sen utsläpp. Alla hästarna fick ta på sig täcken så det tog sin lilla tid. Men det gick bra!
Mockning av hela stallet och sen spåna. Gick faktiskt riktigt bra! Blev ingen ridning idag blev en vildag och han fick vara ute med dem andra hästarna. Han börjar ju med lektionerna imorgon så då behöver han vila. Anna kom till stallet sen och hjälpte henne rulla upp lindor och åt mat. Putsade och byte träns. Så nu är han redo för ridning imorgon! Åkte sen hem och tog en sväng till stan med Pappa, köpte varma koppen som jag ska ha i stallet sen och ridvantar. Stan på tisdag igen och då ska jag försöka inhandla ett nytt schabrak!

VILL HA!!!


Världens finaste täcke!!!

Toppen dag!

Kan ju börja med att säga att jag älskar min häst!!! Han är världens mysigaste och gulligaste! <3

Men idag har jag haft 4 lektioner och alla har typ varit prat förutom matten, fick en ny svenska lärare och hon verkade faktiskt helt okej vi får hoppas hon är det med. Efter skolan gick jag in och köpte en macka vid rese så jag fick med mig något till stallet att äta. Glömde ju min mat hemma. Så smart som jag är.
39:an går ju as snabbt till stallet bara att man får gå en bit men jag är snabb! När jag kom till stallet var det lektion två små tjejer som red på Romeo och Felize.

Satte på lillkillen täcke så myste vi tills dem andra hade ridit klart, borstade honom och sadlade. Då kom även Emma och hon skulle rida så vi red tillsammans! Det gick så himla bra och Nitzch blir bara piggare och piggare och det är ju det som är så himla kul, nu vill jag faktiskt inte att lektionerna ska börja för dem kommer han bli en segis nitzch igen! :/ Men ska bli kul att åka med Amanda och Linda till stallet och rida. Hoppas bara nya ridläraren är bra men det tror jag faktiskt! Första veckan kommer nog bli lite konstig i stallet med nya ridlärare o allt!
Men det blir nog bra tillslut får vi väl hoppas.

nu ska jag kolla lite på hööks hemsida sen somna!
Godnatt.


igår + idag

Sitter här och pratar med Amanda.
Men nu ska jag skriva lite om min dag igår först var det skola och jag hade håltimma och lite allt möjligt den dagen. Men fick sluta tidigare så han med bussen från skolan och sen 39:an till stallet.
Den bussen stannar ju inte vid stallet så man får gå en liten bit men det är riktigt kort, sen byte jag om och fixade lite. Började lägga ut eftermiddags hö och kraft till alla hästarna innan dem fick komma in.
När dem väl var inne spånade jag alla boxar/spiltor och nu var det inte hårt så fick lätt med mig massor spån in.
Efter det vägde jag mat eller jag la i mat i påsarna och Soffan fick väga och kolla om det var rätt, pratade även massor med henne då! Sen åkte hon hem och jag började borsta min häst och då kom även Pappa, så han kollade på när jag red och Nitzch gick riktigt fint och orkade mycket mer nu än vad han brukar göra!
Pappa var snäll och krattade ridhuset åt mig medans jag skrittade av hästen! hihi!
Vi gick upp och sopade stallet sen var det dags för fodring och lite sånt. Så himla mysigt att ha stallet på kvällen och speciellt när äns Pappa är med och hjälper till. Tack Pappa!

Nu om idag, det har varit en lugn dag och jag har städat rummet men är inte klar än och kommer nog inte bli det idag heller för nu orkar jag inte mer. Idag köpte vi hem Pizza riktigt gott och chips mums! Så nu ska jag gå och lägga mig framför tv:n och även ta en sväng i duschen eller bada får vi hur jag gör.

Nu ska jag forsätta bestämma lite med Amanda om måndag, när hon ätit klart! <3
Puss och Kram


Godmorgon

Vaknade precis och ska gå och sätta mig framför tv:n och äta godfrukost!
Bloggar lite senare om min dag igår & så får vi även se vad som händer idag..

Morgon puss <3


Puss

Slapp dag i skolan hade inte äns behövt åka in! Men jag var duktig och åkte ändå.
Efterskolan träffade jag syssling Carro vi satt och pratade på rese sen tog båda 540. Hon till sitt stall och jag
till mitt. När jag kom till stallet var hästarna inne så det blev att ta ut dem som Jessica sa till mig att göra!

Borstade häst och väntade på att Sofia skulle komma så åt vi mat och red!
Min häst är bäst!!

Skola imorgon igen och efter skolan hem eller stallet!
Puss och Kram


Två dagar

Yes, nu var det ungefär två dagar sen jag bloggade. Jag hade tänkt blogga tidigare än idag men så blev det inte. Igår när jag kom hem fungerade inte Internet och inte dagen innan heller. Men idag så nu fungerar det utmärkt. Så tänkte berätta lite om min första skoldagar.
Dagarna har gått riktigt fort och gått snabbt ... vissa av mina kurser slutar ju så då har man bara pratat lite och gjort klart det som ska göras. Men det mesta har jag gjort klart så då fick man gå. Vi har inte heller haft svenska och lärarna meddelade att vi inte kommer ha det denna vecka. Så idag blev det en liten rast där vi skulle haft svenska men vi kunde inte gå hem eftersom vi skulle ha data. Så det blev att gå på datalektionen medans lilla Amanda åkte hem, min sötis! Så glad att båda vi går handel och har raster och lunch typ samtidigt så då kan man träffas lite iallafall. Idag har vi pratat om vilka filmer vi ska se på en filmkväll hos Amanda och Linda du ska också vara med!!! :) Amanda vill se disneyfilmer typ hihi, den sötisen! <3
Vi får se vilka filmer vi tar och ser på. Imorgon har jag en/två lektioner, först en mattelektion och sen betygsnack med på arbetsmiljö och säkerhet sen får vi sluta. Så efter det blir det att åka till stallet och rida, nu har han vilat sen i Söndags så nu vill han nog rida lite och mysa. Jag vill iallafall mysa med min sötis häst!

Men nu ska jag dra mig upp, och plugga lite .. sen kolla på inspelade program!


Ridning

Åkte med bussen till stallet vid 12 och sen fick man byta buss och åka den i fyra minuter. Sen var man framme i Eda och lilla hästen var ute idag. Stod i hagen så fint.
Gick in och byte om sen gick jag med Amanda och Emma och hämtade hästarna, och när vi skulle ta in dem drog sig Ginger och Emma ramlade stackarn.. Men som tur gick det bra och Amanda och jag fick med oss Nitzch och Boris iallafall. Sen gick vi och hjälpte Emma och vi fick iväg alla andra hästarna och då kunde hon få med sig Ginger som tur var. Tog av täcket och sen borstade och fixade snyggingen!
Gick ner och red i ridhuset i ca 1 timme & han är så himla underbar med nya tränset, älskar hästen!
Sen gick Emma och Amanda upp för dem hade lite att göra i stallet, men jag red vidare och galopperade och han var så glad men även trött. Så sen skrittade vi av och krattade halva ridhuset sen blev det bråttom....
Men vi hann iallafall med bussen och hästen fick på sig täcket.

Imorgon börjar skolan igen och jag vill inte!!!!!
Men måste man så måste man... Får se om det blir en liten sväng till stallet efter. Kanske Kanske..

Puss och Kram, nu ska jag gå och träna på redovisningen och duscha.

Stallet

Nu åker jag till stallet en sväng och borstar och fixar med hästen.
Sen blir det att rida så han inte är så himla pigg! :)
Skriver mer när jag kommer hem.

Puss och Kram
Gud vad söt du är Amanda, du är bara bäst! Det var nog det finaste du skrivit på din blogg.
Ni andra kan ju med gå in och kolla på hennes blogg och se vilken underbar person hon är.
Så himla glad att jag lärde känna henne, hon betyder massor!
http://amandaarockllov.blogg.se/


2009

Nu vill jag bara lämna 2009 - bakom mig!
Det året kommer inte tillbaka men minnen från året kommer alltid att vara kvar.
Som jag skrev i förra inlägget så förlorade jag en släktning en nära släkting som jag alltid kommer minnas och
hon är redan riktigt saknad! Hennes begravning var helt otroligt fin men även riktig jobbig. När man skulle gå fram och lägga rosen på henne och skulle säga hejdå. Det var hemskt ville inte säga hejdå ville ha henne var på jorden hos oss. Hon kunde ju inte lämna oss redan det funkade inte. Så det blev många tårar den stunden och även nu när man skriver det här och tänker tillbaka på Greta <3

Men 2009 lämnade jag också världens bästa vän som alltid lyssnade på en och ville alltid vara med på allt som hände. Han älskade också att springa snabbt och var alltid på toppen humör. Men nu bor han på ett nytt ställe som är Gotland och jag vet att han har det jättebra Men jag vill bara att han ska komma tillbaka min lilla Morgan <3
Vi har haft många bra minnen tillsammans detta år. Haft riktigt många timmar tillsammans och den tiden kommer man inte glömma ska du veta min älskade häst!!

Men har ju hänt bra saker med, Började på handel på Ljunkan. Träffade Linda och Amanda.
Började ta upp kontaken med sysslingarna Caroline och Evelina. Ridit ridlektioner på Eda detta år med.
Men hade ju även bestämt med Jessica att jag skulle få börja hyra Nitzch <3
Skolavslutningen med 9D, den var ju bara helt otrolig. Kommer aldrig glömma Ånestadsskolan och klassen.
Våra mentorer Anna och Pelle - helt klart dem bästa lärarna.
Fått varit tillsammans med min släkt och familj! Gjort mycket roligt detta år med, som man troligen aldrig kommer glömma bort. Men nu kommer ett nytt år. Helt klart världens bästa början på året men vi får väl se vad som händer. Det vet ingen....

Nu kommer lite bilder från året som gått!


Morgan



Amanda


Stockholm med Hp1a <3


Saknaden är enorm

Jag kan inte än förstå att du är borta det går inte att förstå!
Du kommer alltid vara inom mig och det märks att det är någonting som saknas i släkten.
Vill bara att allt ska bli som det var förut men tydligen så går ju inte det och det är riktigt tråkigt!
Men längtan efter dig är ENORM GRETA, kan inte förstå att du är någon annanstans i mina tankar är du än här i Linköping och bor på Ånestads herrgårdsboende. Men nu var det ett tag man var hos dig och nu är du uppe i himlen. Det går bara inte att förstå!!!!!!



Du som alltid ville vara med på allt och alltid frågade hur det var med Morgan och allting.
Nu skulle du ju fått följa med mig till min nya häst men det hann du inte göra! :(<3

GRETA JAG ÄLSKAR DIIIIIIIG!! <3


Stan med Mamma

Varit en liten sväng på Ikano och fick med mig lite nya kläder hem iallafall.
Först en pannband från Inter Sport så himla skönt att ha för öronen i stallet men även bara när man är ute och går. För jag har hällre pannband än en mössa.


Mitt Röda pannband, tog en bild med "webbcam" så den blev inte så bra

Gick in en sväng på Gina och gud så mycket fint dem har fått in och efter att jag hade provat följde en kofta med mig hem, och två tröjor och ett par svarta tights.
Så lite nya kläder blev det och väldigt fina tröjor tyckte iallafall jag, Får se om jag tar en bild på kläderna sen ikväll och lägger in här.
Blev inget stall idag, det är för kallt men vi får se imorgon om det är finare och varmare, han skulle ju iallafall behöva ridas.

Puss och Kram, hoppas ni får en bra lördag!
Saknar Linda och Amanda! <3


Träns köp!

idag har det varit en tråkig dag, mådde dåligt och skit!
Så blev att stanna hemma idag från stallet, jag som skulle ha lektion men Mamma har lovat en privat lektion för Jessica istället och det blir ju bättre.
Men var tvungen att åka in en sväng med Pappa till stan och köpa fritidsbusskort så jag kan komma hem från stallet och åka på helgerna med. Men vi tog en sväng till swedol och köpte lite små saker och jag köpte en ficklampa som jag kan ha i stallet. Sen tog vi en sväng till Hööks och jag köpte mitt fina träns nu får vi bara hoppas att hästen passar i den, men det tror jag! Pappa betalade den vilken tur jag hade idag!! :)


Den blev det fast i svart!

2 ridningen

Farmor varit här med hennes syster. Åt lite god mat och pratade.
Sen körde Mamma mig till stallet och jag borstade och red lilla hästen var riktigt kallt, så vi skrittade bara idag.
Han är bara bäst och är otroligt pigg! Men nu sitter jag och pratar med lilla Linda på msn och det ska jag väl forsätta att göra hihi! <3

Puss

bilder


Amanda och Boris


Amanda och Boris


Nitzch <3


Nitzch <3


Boris och Nitzch <3

Första ridningen

Tog bussen till stallet idag och när vi kom dit kl10 så stod alla små hästar inne än.
Dem hade fått mat men inte hunnit gå ut än men vi satte på alla vinter täcke och sen fick dem gå ut i stallhagen.
Förutom Boris, Ginger och Nitzch. Men Winnie fick med vara inne eftersom hon har ute gångsförbud.
Tog på lilla hästen täcke så fick ha stå ett tag till , medans jag bytte om lite snabbt.
Borstade och fixade lite sen gick vi ner och red. Man märkte på en gång att han var pigg och inte lite pigg heller.

Mycket skritt ibörjan, sen travade vi och galopperade. På mitten volten gjorde vi galopp och gud vad han sprang gick nästan inte och stanna. Han ville bara springa mer och mer. Men sen när vi byte varv så tog han världens finaste galopp och väldigt lugnt och fint! Tog och skittade massor i slutet barbacka mys!
Min dag har varit toppen tillsammans med världens bästa häst! <3


Ridläger i stallet

Idag var det Ridläger i stallet så åkte dit en sväng och hjälpte till!
Skulle med halv 9 bussen så Emma och Jag satt och Väntade på den och Då åkte Klaras mamma förbi och hon skulle till Eda och Lämna klara sa vi fick åka med. Vilken tur vi hade!
När vi väl kom dit Hällde dem på Att dela ut hästar och delas in i två grupper och Nitzch hade tur och behövde bara gå en gång, annars skulle han gått 4. Men Jessica ville Int Att han skulle gå så mycket första dagen.

Första gruppen började rida och vi hjälpte dem Att sadla och Komma upp på hästarna. Medans dem röda hade vi Att rykt tävling gick som dem in i gruppen 2 O 2, och fixade till hästen. Klara vann första gången med hästen Felize.
Sen var det Deras tur att rida och Då hade dem Andra rykt tävlning och Då vann 2 personer som jag Int kan Namnet på med dem hade Scarlett.

Efter det åt vi lunch. Mumsigt med Spagetti och köttfärssås. Sen var det dags att rida igen och Då följde man upp med och hjälpte dem igen, sen gick jag och satte mig och kollade på lektion och tog hand om Jessicas dotter!
Hon är så underbart söt! Sen red Den andra gruppen och Då kollade jag på med lilla bäbisen.
Sen När DEM skrittade av tog jag med henne till ridhuset och hon fick rida Felize. Gud vad glad hon blev, sitter och smackar på hästen. Världens sötaste unge och hon satt Där i sadeln med Ett stort leende med två tänder fram som klistermärke. Hon kommer nog bli en riktigt duktig ryttare sen När hon Blivit lite äldre.
Nu var det dags för fika och vi satt och myste. Jessica och vi som hjälpte till bestämde Också Att vi får en gratis ridlektion på våran häst på torsdag och sånt tackar man ju Int nej till!
Borstade Nitzch sen och myste med sötisen!


Upp och hoppa

God Morgan mina små bloggläsare hoppas ni har sovit skönt i natt och drömt sött!
Jag var riktigt trött igår och efter att ha pratat en stund med Sofia Senneberg gick jag och tvättade ansiktet och somnade. Somnade redan kl22. Det var längesen jag somnade så tidigt!
Idag hade jag tänkt att ta en sväng till stallet men planerna blev ändrade så det blir en hemma dag tror jag.
Imorgon blir det stallet istället och sen alla andra dagar i veckan. Nitzch måste röra på sig lite så han inte blir stelare men idag kan jag inte åka dit så får se om Jessica går med honom eller Kajsa.

Imorgon är det ridläger för nybörjare "typ" och skulle hjälpt till, men vi får se hur det blir med det.
Ska iallafall mysa med min ponny och sen borsta och fixa mitt skåp som ja hoppas dem gamla hyrarna tömt så mina saker har någonstans att vara. Hade även tänkt att smörja en sväng om inte lilla Linda kommer i veckan. Lilla plutten som gillar att smörja och putsa.

Men nu är min lilla mage hungrig så nu ska jag gå upp och äta frulle! :D

Teater

Teatern var helt okej, det vart lite skratt iallafall!
Suttit och pratat med Sofia i telefon och ska troligen till stallet imorgon om jag orkar hihi. Annars ska han få vila och så åker jag dit på Måndag och Tisdag. Sen skulle troligen Sofia Nilsson till stallet på onsdag och rida, så då blir det nog också en sväng med henne.

Sista veckan på lovet sen då, sen på måndag börjar skolan & hoppas mina fredagar och onsdagar ser bra ut!!

Godnatt och Sovgott! <3

2/1 - 10

Varit i stallet en sväng idag ... det var stallmöte och vi bestämte vilka helger man ska och stalldag.
Jag har stallet på fredagar tillsammans med Soffan så det ska nog gå bra får vi hoppas, bara jag slutar tidigt så.
Sen har jag två helger tillsammans med Anna Wiman v.3 och v.7. Så dem andra helgerna kan man bara åka och rida så det är skönt. Efter mötet kollade vi hästen och han hade fått ett sår som gjorde ont och var stel o halt.
Så han ska vila några dagar till!!

Nu ska jag med familjen och släkten på teater. Kommer hem ikväll!

Puss och Kram

Gott nytt år!

Hoppas ni haft en bra första dag på det nya året!
Jag kan ju iallafall säga ... att min dag har varit toppen. Men på nyår fick jag reda på att lilla Nitzch blivit halt och det var ju inte det roligaste. Men jag kan ju säga att han såg riktigt bra ut idag. Han markerade lite idag när jag gick med honom i ridhuset men annars var det helt okej och i trav märktes det nästan inget. Så han ska få vila nån/några dagar till sen ska det nog vara bra och då kan vi börja sätta i gång med ridningen lite sakta.
Tänte skriva lite mer noga om min dag nu.
Så idag körde Mamma , mig och Emma till stallet och Sofia var redan där och hon var riktigt trött den plutten <3 Men vi hjälpte henne att ta ut alla hästarna förutom Nitzch, Magic och Ginger. Emma och Sofia gick ner och red och jag provade täcket på Nitzch och den passade perfekt!! Ny grimma och allt med, snygging blev han iallafall.
Borstade honom och myste hela dagen och mockade hans box.
Sen kom Emmas mamma och hämtade och vi åkte hem, så nu har jag ätit mat och håller precis på och lägger in bilder på Nitzch samtidigt som jag skriver lite här. Så nu ska ni få se lite bilder på honom.







Puss och Kram