tröött

Förlåt att jag helt glömt bort bloggen.. men haft fullt upp för praktiken har börjat nu med. Så nu finns jag inte i skolan på tisdag, onsdag och torsdagar i två veckor utan jag är på Åhléns i stan. Går med Angelica och det har faktiskt gått riktigt bra och är kul även att man fort blir trött. Hästen mår också bra, tyckte att ni skulle få veta det eftersom att det är Bonzi bloggen mest handlar om.
Sista träningen i Måndags skrev jag ju inte heller någonting om, men då tränade vi på bommar i galopp och det gick mycket bra det med. Hela påskträningen kändes sjukt bra! och imorgon är det träning som gäller igen och vi får se vad vi hittar på för något då. Idag vilar lilla hästen och Pappa och jag ska snart åka dit och mocka o fixa iordning lite.
Kanske skriver mer ikväll, puss!

godmorgon

.. på er!
Nu ska jag strax åka till stallet och börja fixa i ordning min fina häst till träning.
Träning för Anna idag igen och vi får väl se vad vi hittar på idag. Skriver mer senare och troligen kommer det in nya bilder från träningen.
ha en bra dag puss!

träning 24/4


Söndags träning

Hej! Sitter ute med datorn och njuter av solen.
Släktingarna från Ljusne är kvar men just nu är de flesta på Ikano för att shoppa lite. Men Pappa, Isak och Emma och sen jag är hemma och tar det lite halvt lugnt. Pappa och jag åkte till stallet imorse, för jag hade ju min påskträning. Så vid kvart över 10 började jag skritta igång henne och vid halv 11 in i paddocken för att börja träningen. Idag la Anna ut 3 bommar vid kortsidan så arbetade henne över dom.
Började med att trava igång henne och hålla ett jämt och fint tempo.  Sen volt vid kortsidan och över bommarna och efter bommarna fatta galopp och galoppera långsidan och volt på andra kortsidan för att sedan sakta av till trav igen och komma på bommarna. I början hade hon lite svårt att få rätt galopp i höger varvet men i vänster gick de jättebra och även i höger sen mot slutet. Sen i slutet red jag på stora volten i mitten och satt ner på henne i båda varven och det gick mycket bättre än igår. Om några gånger ska vi börja arbeta med henne och få fram formen på henne. Den är verkligen påväg nu. Min duktiga bebis häst! :)
Anna sa att det blev en guldstjärna idag igen för det gick verkligen så himla bra idag med!!!
imorgon är det sista träningen denna helg för att sedan träna på torsdag igen.

hoppas ni har en bra dag i solen! :)
puusss


taggad

Hoppas ni haft en toppen kväll! För det har iallafall jag. Pappa, kusin och alla småbarn har varit ute och spelat fotboll. Vilket är superkul! Men nu ska iallafall jag gå och lägga mig och tagga inför träningen imorgon!
Är supertaggad!

Godnatt!


min bonzan! <3

bästa stallet


Bilder tagna av Josefine


Glad Påsk

Hej på er!
Bloggen blev inte uppdaterad igår för det var fullt upp hela tiden och ingen ledig stund för den här lilla datorn. På morgonen åkte jag till stallet och träffade Josefine där. Mockade och fixade all mat först och sen hästen med. Red i paddocken och Josse tog lite kort på mig. Några av bilderna kommer upp här sedan.

Sen skulle Josefine ha lektion för Quida, så jag filmade och tog lite kort på henne. Super fina var dom!
Gick lite tidigare från hennes lektion och åkte snabbt hem och där hade redan kusin tobbe och hans familj kommit. Men jag duschade snabbt och fixa iordning mig innan syster med familj kom också. Vi fikade och väntade in min moster, och andra kusin och hans två barn från Ljusne. De ska vara hos oss tills på måndag.
Vi grillade och hade det mysigt hela kvällen och sen blev det fotboll/handboll tjejerna mot killarna. Ägde mina tvåå kusiner stoort!! :D sen blev det kvällsfika och lite snack. Sen åkte de flesta hem utan de från Ljusne.
Jag fixade iordning mig och la mig ganska snabbt sen för nästa dag var det träningsdags.

Så idag väckte Mamma mig vid 8 och hon hade fixat god frukost till mig med. Så åt och sen åkte Pappa och jag ut mot stallet. Tog ut Bonzan till gången och fixade iordning henne med sina fina röda saker. Skrittade igång henne medans en annan tjej red för Anna. Sen gick jag in i paddocken och forsatte värma upp henne och idag blev det mycket små volter och för varje gång lägger vi in svårare saker för att det hela tiden går så himla bra.
Stora mitt volten och sen fyra andra små volter jobbade vi mycket med och det gick super bra. Sen galopp på mittenvolten. Anna sa att för varje gång går det bara bättre och bättre!!
Så träningen gick super bra och sen skrittade jag ut med henne en sväng för hon var genomblött medans Pappa mockade och fixade mat till henne. Tog av henne allt och sedan fick hon äta sin utsläppsmat innan det var dags att gå ut i hagen.



kameran

Kameran följer även med till stallet idag!!
Så ikväll kan det bli lite bilder om jag bara lär mig lägga in bilderna på den här datorn ;) allt är så annorlunda med en Mac. Annars får kusin min hjälpa mig imorgon! :)

godmorgon

Eller godmorgon är det ju faktiskt inte längre. Klockan är redan halv 12 och jag har redan hunnit fixa i ordning mitt rum och nu ser det helt okej ut. Fast det skulle kunnat vara finare men det duger i allafall. Blir en sväng till stallet om en stund. Tänkte mocka och fixa maten innan hovslagaren kommer. Han ringde mig igår och berättade hela historian om sin bil och han skulle inte få tillbaka till förens nästa vecka och då fick jag lite halvt paniiik när han sa det, men sen sa han att han skulle låna en bil inom familjen och bäst som han är så kunde han komma redan idag och sätta ditt Bonzis framsko och troligen byta bak med. Så det blir träning i helgen och jag är super glad!! ;D

Skulle åkt med Ylva till travis idag också, men tyvärr så kunde ju hovis komma och skulle jag inte tagit den tiden. Skulle Bonzi blivit super öm och jag skulle inte kunnat träna.
Super taggat på att rida är jag med så senare ikväll blir det äntligen ridning igen. Blir en superbra dag! :D
Hoppas ni med får en toppen dag! <3
puusss

Drar till stallet

Livet är helt perfekt nu!!

Efter att jag städat mitt rum - drar jag vidare emot stallet och provar nya sakerna och putsar.
Troligen blir det ingen sko idag, eftersom jag inte fått något meddelande om det. Så förhoppningsvis imorgon och det hoppas jag verkligen. För nu har hästen massa överskottsenergi. Så blir troligen att rida imorgon och fredag och sen träning lördag, söndag och måndag. Ska ta kort på Josse när hon rider hopplektion för Quida med, vilket ska bli superkul! :)

Sharpman shopping

Hejsan!
Mamma väckte mig vid 9 idag och vi åkte till stan först och handlade lite mat och godis. Sedan vidare till Sharpman som bestämt. Finns så himla mycket nytt och fint och jag skulle kunna handla hur mycket som helst. Måste dit senare och köpa lite nya saker till mig med men idag handlade vi bara till hästen. Blev en rött scapa schabrak, röda john whitaker benskydd och en blingbling pannband! :D

Super nöjd med mina fina inköp! :)
Ska snart åka vidare till stallet och prova sakerna och sen hoppas på att hovslagaren kommer!!
ha en superbra dag!
& Josefine hoppas du hittar massa fint på sharpman! :D <3
älskar dig sötnos!

sharpman

Imorgon ska jag Mamma och jag ta oss en sväng till Sharpman.
Ska köpa en ny outfit till Bonzi, det ska bli ett schabrak, huva och sedan ett par booats.
blir en toppen dag tillsammans med bästa mamma! :)

.

Små vänner kan visa sig vara de största! <3

ännu ingen sko

Hej bloggen! :)
Haft en super bra dag med massa mys! Mamma väckte mig och frågade om jag ville med och handla med låg istället kvar i sängen och gick upp nån timme senare. Duschade, fixade i ordning mig och tog mopeden till stallet. Hälsade på Bonzi och sen gick jag ner till Ullstämma och hem till min vän. Vi kollade lite på tv och solade och massa annat. Blev en mycket bra förmiddag/eftermiddag där och vid 16 tog jag bussen till stan för att träffa Jossan och skriva till våran redovisning om The Beatles. Ingen av oss var speciellt sugna på att plugga men vi gjorde det iallafall och fikade samtidigt. Massa snack och sedan tog jag bussen tillbaka till Ullstämma och till stallet.
Hästen har ännu inte fått någon sko - men skickade ett sms till hovis idag och troligen får hon sin sko imorgon.
Hoppas verkligen det för nu vill jag rida och träna. På fredag kommer min moster, min kusin och hans barn från Ljusne och ska vara här under hela helgen. Blir mysigt det och på fredag ska tjocka släkten grilla lite så då blir vi lite folk. Sen på lördag ska jag upp och träna med Bonzi för Anna. Vilket blir perfekt! :D

puss

hovslagaren

Godmorgon på er! :)
sitter här och skriver på min nya fina macbook är såå glad! :D
hovis skulle kommit idag men självklart var det fel på stöddämparen på hans bil så han hade ingen chans att komma ut idag och då kan inte jag rida heller eftersom hon har tappat framskon. :( så förhoppningsvis så kommer han imorgon.
Blir att åka ut en sväng till stallet iallafall och mysa med min älskling idag! <3
Ha en superbra dag i det fina vädret! :)
puss

Ny dator

Köpt mig en ny super snygg dator!!!! :D
en vit appel dator!!



IDAG ÄR DET VÅR

Så himla skönt väder var det idag och hade på mig en rosa piké med "eda ridskola" märket på och sen en vit tröja över bara. Jag som alltid brukar bo i min bästa Kingslands väst. Bonzi stod inne när jag kom fram till stallet och ställde henne igången medan jag mockade och fyllde på med nytt spån. Älskar att lägga in nytt spån det ser så himla rent och fint ut och luktar lika gott med. Hon fick gå in i boxen och äta upp sin mat medans jag fixade ny mat i alla småpåsarna. Morötterna tog slut idag med och vi ska inte köpa in fler påsar till stallet heller så det blir att köpa morötter imorgon. Bonzi gillar verkligen morötter och det ser mycket godare ut om man lägger morötter tillsammans med kraften, kalken och e-vitaminerna.

Bonzi hade ju tappat en framsko igen, samma som förra veckan och hovis kommer på måndag som tur är. Så tog med mig Bonzi och Pappa upp till ridhuset. Där är det så himla mjukt underlag så då skadar det inte att rida lite försiktigt på henne. Hon var super pigg och framåt. Blev mycket snett igenom och volter för att få henne och lyssna och inte bara gasa på. Gick faktiskt mycket bra och jag fick henne rak och fin. Hon brukar vilja gå super nära väggen och så ibland smäller det till för att hon går in i den men idag var hon inte alls nära den. :)
Galoppen var lugn och fin och där körde vi runt fyrkantsspåret och la även in lite volter. Pappa ställde också in sockerbitar och en bom så hon kunde ta ett litet skutt. Gick super ibörjan i båda varven men sen blev hon lite trött och då la vi av. Gick ute med henne och skrittade av. Duktig häst!



Nu har jag kollat på Bröderna Karlsson med Mamma och Pappa. Filmen var faktiskt ganska bra! :)
godnatt


mys

Mys stallet!
Här skulle jag kunna vara jämt tillsammans med min underbara häst!!! ♥






saknar dig Amanda! ♥


underbar eftermiddag

Tiden går så himla fort - men jag har iallafall varit duktig och rensat mina garderober och har en heldel att slänga och hittade även kläder som jag glömt bort att jag haft. Men nu är allt i sin ordning igen och det blev superfint!
Gäller bara att få bort sakerna som ska kastas med och saker som ska ner i källaren. det är tråkigaste!
Snart ska jag väl också åka till min häst också, tänkte att hon skulle få vara ute sålänge som möjligt idag. Är ju varmt och skönt. Men mellan 16-17 tar Bosse in hästarna. Får se om jag släpper ut henne en stund till när jag mockar och fixar iordning mycket skönare för henne att stå ute istället. Blir nog en skön eftermiddag/kväll istallet.
ha en underbar kväll!
/ E


VILL HA!


FINASTE TRÖJAN! :D

HJÄRTA

...PÅÅÅSKLOOOOV I MITT HJÄRTA!!!


Stockholm med HP2!


sötungen somnade på vägen upp!











Partyyy



Underbart söta Sara!



Mikaela och Jag! :)

Blev bara två små bilder.

allt blir bättre

Hej! blev ingen bloggning igår för det var fullt upp hela dagen. Började med skolan och jag hade samhällskunskap och svenskaprov. Hade inte pluggat så mycket på svenskan men ändå gick det faktiskt riktigt bra, trodde nog att det skulle vara svårare och mer konstiga frågor. Sedan blev det håltimma tills ind-vals lektionen började med var med tjejerna och när de hade gått så träffade jag på Amanda. Brandlarmet gick, så vi fick stå ute en stund men sen gick jag till bildlektionen. Vi ska göra en lite större bild och jag skissade lite på den och det gick faktiskt riktigt bra och bildläraren var nöjd! :D

Blev att möta Mikaela och Cornelia sedan och gå med de till stan och sen tog jag bussen till stallet. Gick sen till stallet, mockade och fixade mat och gick en liten promenad med henne. Blev ju en hård träning igår och då är min lilla fyra åring ganska trött i sina små ben. Men idag är det ridning som gäller och ska se om Pappa ska följa med en sväng och då blir det något skutt på ridbanan hade jag tänkt mig. Annars blir det en uteritt i skogen.
Imorgon ska jag rida ut med Hanna och Siri. Blir superbra det! :)

Åkte snabbt hem och fixade mig för att sedan möta Mikaela, Sara och Josse. Vi skulle till Cornelias förfest. Så det blev massa musik och ölleken eller vad man ska säga ;) riktigt roligt faktiskt! Men sen åkte de flesta in till stan för att de var ju redan 18 . . men lilla jag åkte hem för får vänta några månader till :) Men kvällen blev mycket lyckad! och GRATTIS ÄNNU EN GÅNG CORNELIA!

det var min underbara dag!
puuusss

FINNS INGEN BÄTTRE ÄN MIN UNDERBARA BONAZERA!!! ♥♥♥




21:15

Hej underbara bloggläsare! Ni är otroliga eftersom ni ändå kommer in och kollar i bloggen fast att jag varit så himla dålig på att blogga den senaste veckan. Men man kan ju faktiskt inte vara duktig jämt!
Blir inget långt och duktigt inlägg det här men då har jag iallafall skrivit lite och känner mig nöjd att jag varit inne idag med.

Den här dagen började med att Mikaela och jag åkte och solade vilket var super skönt så där på morgonen och innan idrotten. Efter de idrott som sagt och det var övningar i basket och sen matcher. Ganska kul faktiskt även att jag brukar hata basket. Hade sen praktisk marknadsföring B och lektionen gick snabbt efter mentorstid och de sa inte speciellt mycket. Estetisk Verksamhet blev inte så mycket gjort utan pratade mest. ;) men så kan det vara ibland, men jag gjorde iallafall det man skulle men inte mer som jag kanske skulle behövt.
Mamma hämtade mig och jag åkte till stallet för att ha insläpp med Sofia, gick snabbt och smidigt! Åt sen en liten mellis innan jag mockade och fixade maten till Bonzan. Efter det började jag borsta och pratade med Josse.
Som vanligt så har jag träning för Anna på torsdag. Så Mamma och jag gick upp till ridhuset och började skritta och trava fram henne. Medans Fanny red klart för Anna. Bonzi var super duktig idag och lyssnade hela tiden på mig. Älskar min lilla häst! Aldrig gått såhär bra som det gick idag och nu är jag superpepp på träningarna på påsken. :) Nu ska jag gå tillbaka till mina böcker, för imorgon är det prov som gäller och har mycket att lära mig ikväll om det ska kunna gå ganska bra. ;)

så pusss

Ny design !

Nu är det en ny design uppe!

Ser du fortfarande den gamla designen? Tryck F5 !
Är det något som ser konstigt ut? Kommentera så fixar vi felet!


Strax hemma!

Nu är man strax hemma från Stockholm och Pappa hämtar mig snabbt för att kunna åka till Ullstämma och gå på möte med stallet. Lapp möte och säkerthetsmöte. ;) blir nog bra det! Så på mötet kommer jag finnas hela kvällen nu.

Gulliga Mamma har även tagit hand om Bonzi idag! <3


Stockholm!!!




Nu drar vi till STOCKHOLM!!!


Insläpp med Josse

Hej, hoppas ni haft en superbra dag! :)
Min dag har varit lite upp och ner, ibland jobbig och ibland super bra!
Skolan var som den alltid är och vi skulle haft redovisning men den blir på torsdagen istället - vilket kändes ganska skönt. Men efter skolan blev jag hämtat av gulliga Mamma och vi åkte ut till stallet. Skulle ju ha insläpp med Josse idag. Mockade och fixade allt till Bonzi innan med. Sen la in all mat till de andra hästarna medans Josse mockade till sin häst. Tog in alla killarna först vilket gick hur bra som helst och sedan Bonzis hage. Men sen skulle vi ta den sista hagen och jag gick in med den första hästen och Josse skulle stå kvar och vänta, men då trycker hästen Mimmi in Charina i hörnet så Charina hoppar över staketet och springer rakt in i stallet :P men som tur in i sin box. Men hela grinden går sönder och jag får stå och vakta så de inte springer in medans Josse går in med en och en. När de väl var inne så var det bara att börja laga staket. ;) men vi var super duktiga så :D

Hovis skulle ju också komma idag och byta skorna bak på Bonzi. Men får ett sms och han kunde inte komma. Men jag går in och borstar Bonzi och ser att hon tappat en sko fram så då skickar jag ett sms till han att hon öven tappat en sko fram. Då får ja sms tillbaka och han säger att han kommer så snabbt som möjligt! :D
världens bästa hovslagare som kan komma på en gång innan han ska till nästa jobb! ;) så Bonzi slapp gå utan skor. Men bak byter han på måndag nästa vecka. Longerade Bonzi idag och hon tyckte det var super kul! :D

pussss


Hit the lights

Jag har inte haft någon blogg lust alls och därför har bloggen kommit i andra hand. Mycket annat som hänt de senaste dagarna bland annat skolan, vänner och hästen.

Nu är det vi inne på sista veckan i skolan innan det blir ett välbehövt påsklov och jag längtar så mycket. Efter påsklovet är det två veckor praktik på Åhléns i City. Vilket ska bli hur kul som helst måste jag faktiskt säga. Imorgon är jag super pepp, för då drar HP2 till Stockholm för att först kolla på museum och sedan shoppa på stan och pengar har jag fått så nu hoppas jag bara att det finns en heldel saker som jag vill ha med mig hem också. :)
Så imorgon blir även bloggen lidande - men ska försöka fixa lite tidinställda inlägg om jag orkar innan jag tar plats framför Big Brother.

Hade träning i torsdag med och det går bara bättre och bättre. Ställde ut koner i alla fyra hörnen för att verkligen få henne att gå långt ut i hörnen. Sen tränade vi mycket på snett igenom och när vi skulle göra det första gången så skulle hon bara springa iväg och öka. Men efter ett tag gick hon sjukt underbart och jättefint! Vi tränade ju på volter gången innan och denna gång kollade vi bara lite så de satt och de satt sååå himla mycket bättre än första gången. Stolt över min lilla fyra åring! :) I galoppen körde vi bara att jag skulle få runt henne, runt konerna och det gick ju skit bra det med och hon brukar alltid försöka öka och hålla på, men vi kunde hålla oss till en jämn och behaglig galopp denna gång och jag älskar henne så himla mycket! Träning på torsdag igen och jag är såå himla pepp på det! Sen på Påsklovet att vi 3 träning och så peeeppp! :D Finns inget bättre än privat träningar för Anna Campner!

Puss och kram

hästmat köpt!

Vaknade upp till en mörk morgon med regn. Ingen bra dag på dagen måste jag säga... humöret fortsatte vara dåligt i bussen då jag var tvungen att plugga till provet vi skulle ha om nån timme. Men hade inte behövt plugga då för provet var enklare än vad jag själv trodde som tur var! Vädret blev också bättre och solen kom in och dagen blev riktigt bra. Hade lika roligt som vanligt med vännerna och alltid massa skratt! :D

Efter skolan tog jag bussen till stallet och mockade till Bonzi och Kryddan. Idag hade jag nämligen hand om Kryddan också för Sofia kunde tyvärr inte komma till stallet. Men är inte så mycket jobbigare med två hästar precis. Så gick ganska så snabbt och efter det tog jag in min lilla sötnos och fixade iordning henne för att gå upp till ridhuset. Hade ju bokat en tid där och kände att vi behövde få ur lite energi och träna lite tills dressyrträningen imorgon. Hon var super pigg och hon har verkligen fått mer energi nu på senaste tiden. Orkar så himla mycket mera nu. Skillnad från första början måste jag säga. :)
Ridningen gick hur bra som helst och hästen skötte sig prima, så ímorgon på träningen så ska det nog gå toppen!!
Var två veckor sedan vi tränade nu och har längtat till denna träning så himla mycket nu. PEEPP!!

Mamma hämtade mig sen i stallet och Bonzi fick äta lite mat. När jag kom hem så åkte Pappa och jag iväg igen och köpte mat till Bonzan. Den här gången köpte vi dubbla påsar så vi har det hemma. Mycket bättre än att slippa åka 1 gång i månaden. Så nu har vi så det räcker ett bra tag till!




Underbar vän!

En vän jag saknar otroligt mycket är Ylva Ek!
Du betyder så himla mycket för mig och vi har haft så himla roligt tillsammans och jag tycker verkligen att det är dags att ses snart igen vännen! Älskar dig gullungen!


Ylva och hennes fina Ponny!


.

Var inte rädd jag står brevid dig - för du betyder allt för mig!


Star

För att jag älskar dig så som du är!
Se på oss nu, livet är vårt. Ser du den framtid som vi, vi kommer få!


19:46

Hej, idag har jag haft en riktigt bra dag och måste säga att vädret blir bara bättre och bättre! Vilket är tummen upp! :D
Men åkte först till skolan och hade bild, småföretaganade och sen efter lunch samhällskunskap. Efter skolan skulle Jossan spela gitarr på musikskolan, så jag och Cornelia gick på stan en sväng och väntade på henne innan vi tog bussen till stallet. På stan hittade jag en fin kortare kavaj och en fin tröja/linne att ha under. Ska lägga in bilder på kläderna senare. Så får ni se! :) Väl i stallet så var det insläpp så innan Bonzi kom in fixade vi mat och sen borstade på henne. Lerig liten tjej fick jag idag, men är sjukt underbart att slippa brodda nu när man ska rida!
Blev att rida i paddocken idag, och tränade på att få en lugn men hur var super taggad till en början men i slutet var hon lugn och fin precis som jag ville ha henne. Galoppen har aldrig gått så bra som den gjorde idag! :)
Älskar vädret med och hoppas det håller i sig till imorgon för då blir det en uteritt.


Jossan och jag fixat hö till Bonzan, i mina fina påsar :D


Cornelia och Bonzan myser!




lite oskarp, men min fina häst!






här sträcker vi på benen ;)












Stallveckan

Måndag - ridhuset 
Tisdag - uteritt/paddock 
Onsdag -uteritt/paddock
Torsdag -  insläpp + träning Anna Campner 
Fredag - hovslagaren  
Lördag - morgonfodring och uteritt
Söndag - massage Bonzi!



min fina stjärna!
foto: Teres Bergström

Godmorgon

Sitter här och myser i min sköna morgonrock. Är helt slut även att jag har sovit riktigt bra i natt. Men så kan det vara och idag blir det stallet snart. Ska ut och rida en sväng innan det blir dags för insläpp med Siri.
Även att det inte är någon sol framme så är det riktigt varmt och skönt. Ska bli mysigt att rida ut en sväng.
Ska även upp till ridhuset och boka en tid tills imorgon. Då slutar jag tidigt och behöver träna lite extra innan torsdag då det är träning för Anna som gäller. Längtar något otroligt till påsken med, för då är det träning hela påskhelgen. 3 DAGAR!!! :D peppad Elin och Bonzi då!!

Ska gå och fixa iordning mig nu. Men vi hörs troligen senare i eftermiddag också!
Ha en bra dag puss!


myskväll

Jo jag vet - att jag har varit super dålig på att blogga. Men jag har haft fullt upp hela tiden!
Tänkte skriva lite om gårdagen och dagen idag. Men vi börjar med gårdagen. Blev först skolan som vanligt med en skön sovmorgon som inte blev så mycket sovmorgon, eftersom jag gick upp och pluggade till samhällskunskapen och att jag hade morgonfodring. Hade svenska, samhällskunskap och sen bild. Efter lektionerna åkte jag till min älskade häst. Men hon vilade idag då jag skulle bort på kvällen och hade lite bråttom... men det är hon verkligen värd och en unghäst behöver lite vila så att musklerna hinner med.
Åkte sedan hem och fixade iordning mig senare kom två vänner och hämtade mig och vi åkte vidare för att hämta två till. Åkte senare hem till en av de och lagade lite mat och hade en riktig myskväll. Kollade på en skräckfilm och senare I rymden finns inga känslor. Båda filmerna var riktigt bra, men jag kan säga att man blev riktigt rädd när man kollade på den där skräckisen. Vid 01 någon gång så körde vi hem de andra o senare mig också.
Tack för en underbar kväll - med god mat och massa snack!

Somnade sen skönt och upp några timmar senare för att morgonfodra de små hästarna. Gick sen och la mig skönt igen och vaknade upp vid 10. Mamma och jag tog en sväng till hööks idag, med hem fick ja lite saker så ja kan fixa Bonzis man fin och det blev den med. Köpte även fyra extra spännen till hennes täcke som gått sönder.
Åkte sen till skolan för att det var Ljunkans dag. Vilket var lite halvt segt för det var inte så himla mycket folk där, men lite kul ändå. Fick med mig en god stor macka hem och en påse med blåbärs kexchoklad. mums! :)
Träffade sen på min vän och gick ner och tog bussen. Han gick hem och jag gick till stallet.
Mockade och gjorde det vanliga innan jag tog in Bonzan. När hon kom in borstade jag henne och ryckte manen på henne, den får ju inte bli så lång som den var nu... men nu är hon superfin!

Efter ett tag kom Mamma och även Teres med hennes bebis och 3 andra. Måste säga att lilla bebisen var hur gullig som helst. Vi fixade iordning Bonzi och gick ut med henne till paddocken. Teres tömkörde henne och sen satte jag upp och red. Hon var helt slut och super trött. Men det gick riktigt bra. Nu längtar jag tills träningen med Anna på Torsdag för är så pepp på att träna. :)

Nu blir det tvn ikväll och bara vila.
puuss