fredag

Fredag Fredag, har varit den underbaraste dagen på hela veckan. Slutade redan efter första lektionen och då gick Jag, Mikaela och Sara till stan och ställde lite frågor till våran redovisning vi ska ha om ett tag. Efter det satte vi oss på Mcdonalds och bara pratade.

Gick sen på stan tillsammans med Ellen och Josefin, men jag hittade ingenting. Efter ett tag orkade vi inte gå mer så satte oss och åt lunch på Stevés. Tiden bara gick och sen var det dags att ta bussen ut till Stallet.
Väl där så blev det att sätta igång och hjälpa till på lektionerna. Första lektionen så är det två små flickor som håller på att lära sig rida. Den ena har börjat bli duktig och hon vågade tillomed ta av sadeln och rida barbacka.
Sen var det två lektioner till, en lektion barbacka och en vanlig. Gick bra och det är verkligen fullt med fart i vissa.
Efter det blev det att hjälpa till alla att ta av sadel/träns. Sen så skrev Soffan upp mig på Nitzch på blåbärstävlingen. :) Började sopa och prata med Teres. Fixade även lite med Nitzch.

Fodrade och sen kom Pappa och vi åkte hem.



Kommentarer
Postat av: soofiia!

hahaha, ofta hon skrev upp dig! :P<3

2010-03-14 @ 17:06:37
Postat av: Amandaa

Gu va kul att du ska vara med :D dt kommer gå skit bra för er!! <3

2010-03-14 @ 18:30:51
URL: http://amandaarockllov.blogg.se/
Postat av: soffan

jaa, sofia.. ja skrev upp elin :P

2010-03-14 @ 18:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback