Tisdag

Idag vart det en lugn och skön dag i skolan! Men jag måste även förklara varför jag inte kunnat blogga, har fått virus från facebook på min dator. Men idag lämnade vi äntligen in den och hoppas även att jag får tillbaka den snart och att allt är kvar. Men imorgon är det nationella prov och sen efter skolan blir det stallet som vanligt, vi ska troligen rida ut och det hoppas jag med. Passar bra efter en jobbig dag i skolan <3 Kan inte lägga in några bilder heller, som jag hade tänkt från Km! Utan det får vi ta när datorn kommer hem igen, för får inte ha bilder på den här datorn :D Puss o Kram

GRATTTTIIIIISSSS!!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LINDA ROTH! <3 Hoppas du haft världens bästa dag älskling!

Tisdag

Skola som vanligt idag och den orkar jag faktiskt inte skriva så mycket om, bara att de flesta lärarna var med 2:orna i Stockholm så vi fick ha Göran hela dagen. Men bara till kvart över 11 för då slutade vi. Mamma hämtade mig och vi tog en sväng till Maxi och handlade. Sen hem och åt lunch och städa rummet. Imorgon är det den efterlängtade dagen och jag får träffa min lilla ponny! Saknat honom mest.

måååndag

Vaknade av att Mamma väckte mig var riktigt trött så låg kvar en liten liten stund till, man får ju faktiskt passa på ibland. Men gick upp och fixade mig och åt frukost mums, hatade frukost förut men nu är jag jämt eller oftast hungrig på morgonen så då måste jag äta. Tog bussen till skolan och satt och pratade med Jennifer det blev en heldel prat om valborg och jag kom på att det är på en fredag som även är en stalldag, så vi får väl se om man kan åka ifrån lite tidigare så man kan komma in till stan. I skolan hade vi först administration och bokföring, lektionen gick riktigt snabbt men läraren hade glömt våra prov hemma, vill ju veta vad man fick!! Senare hade vi matte och den lektionen gick också snabbt, Gunnar bara stod där framme och pratade. . . lunch och sen Inger. På den lektionen hade vi redovisning och det gick faktiskt riktigt bra för gruppen! Men nu har man massor att plugga måste kunna massor handelslagar usch! Efter det var skoldagen slut, så tog en sväng på stan men hittade ingenting speciellt. Saknar min häst, nu vill jag ha onsdag <3 Puss o Kram

Beställt!

Har beställt en vår/sommar jacka nu, en marinblå med brodyr Elin Olsson.
även ett ljust blått schabrak till Nitzch!

[Tyck F5 om du inte ser den nya designen]

Lördag

Helg!!!!!

Blev ingen sovmorgon idag som jag hade tänkt mig, utan blev att gå upp tidigt och gå med Pappa på handledarutbildningen. Den hållde på i 3 timmar och 30 minuter, men nu ska bara papprerna skickas in och sen får jag börja övningsköra. :D
När utbildningen var klar så åkte vi och kollade på badrum, en liten sväng och till Audi för att kolla på bilar. Gick även in till Maddes ridsportsbutik och kollade, ska köpa en ny vår/sommar jacka men jag hittade ingen som jag fastnade för.
Åkte sen hem och åt mat, sen snabbt iväg igen till Emma, för hon skulle följa med mig till lilla Elvira.
Vi borstade henne och fixade sen tränsade och gick en promenad i skogen och hoppade lite med.







Älskar att åka till Ringsnäs men det värsta är att Morgan inte längre står tillsammans med henne i hagen.
Jag saknar honom mer än allt, min lilla pojke! <3

Puss & Kram

Fredag

Älskade och Underbara fredagar!

Fredagar är den bästa dagen på hela veckan, vi har inte haft så mycket jobbiga lektioner eller någonting.
Men det bästa med skolan är ju att vara med världens bästa vänner.

Efterskolan tog jag bussen till stallet och började tränsa Boris och fixa klart hästarna. 
Teres och familjen Lager kom upp med Nitzch. Han hade varit riktigt duktig!  
Följde sedan med och fick hjälpa till på ridlektionen eftersom att båda nya hästarna var med så behövdes det lite extra hjälp men det fungerade utmärkt! Barnen var riktigt duktiga. Sista lektionen gick precis lika bra som den innan, små duktiga barn som verkligen kämpar med hästarna.
Sedan upp till stallet och hjälpa till att sadla och tränsa av, träffade också bästavän!
Men hon åkte hem med Teres sen så, men det blev iallafall att träffa henne en sväng.
Satte mig och åt mat med Emma, vi satt och pratade om massor och tiden bara gick, sopade stallet och Emma fick fixa sprutorna till hästarna medans jag började fodra.

Sen släcka och åka hem! <3

Boris & Amanda



















Mejlar resten till dig Amanda. :)
och då är bilderna i normal storlek.

tröttis

Slutade 1 idag, riktigt skönt älskar tisdagar!
Orkade inte gå in och skriva någonting om min dag igår men det hände inte speciellt mycket det blir en lugn dag och pratade mycket med Sofia i telefon har alltid något att prata med henne om och nu när man inte har träffat henne på ett tag är det mycket som hänt, som man måste prata med den som alltid förstår allt!
Min häst hade bara gått en lektion igår så det var ju riktigt skönt för honom och han hade varit riktigt smutsig och det kan jag faktiskt förstå för direkt när han kom ut så blev det rullning, min lilla smutsgris.

Men åkte till vidingsjö idag, så fick Mamma hämta mig där för orkade inte vänta på bussen i nån timme, tycker sturefors bussarna borde gå lite oftare. . . men när vi kom hem så kom syster och Isak hit så vi fikade och pratade sen satte sig Isak och jag på facebook, han skulle mata fiskarna i mitt akvarium.
Jag satt och kollade ett tag men sen somnade jag bara haha, så kan det gå när man är trött!
Men Isak märkte ingenting, men sen vaknade jag och då skulle de åka hem. Men han skulle allt komma en annan dag den lilla pojken.

Nu ska jag gå och skriva ut ett skolarbete och sen sätta mig med matteboken.
Längatar till imorgon då är det stallet <3

Puss o Kram

Dressyrträning

Hej söta och underbara!
Undra vad ni gjort för kul idag?

Jag åkte vid halv 9 till stallet, för att fixa i ordning Nitzch borstade och fixade.
Sen gick vi i dressyrgruppen ner till ridhuset och började skritta och Jessica kom även då, började trava serpentiner och lite volter. Vi tränade också på att komma in som början o slut på ett dressyrprogram och stanna vid X, och det gick sjukt bra! Hela lektionen gick bra!
Jessica sa även att vi lärt har lärt oss riktigt mycket på bara 5 lektioner.
Ridlektionerna är bara bäst!!!!

Gick lite med Nitzch sen fick han gå ut i hagen och direkt rullade han sig och var inte vit längre utan helt brun.
Han som varit duktig i två dagar men nu var han tvungen att rulla sig när lektionerna börjar hahah!
Sofia har också kommit hem min gulleunge, ska troligen till Hööks med henne imorgon om jag hinner.

Älskar dig mest Nitzch! <3


Ännu en tävling

http://eliinsofiia.webblogg.se



Tävling


Grönt kort

Gick upp tidigt och åkte ner till Emmas parkeringen, där jag fick åka med henne och Märta till stallet.
När vi kom dit var det redan lite folk i stallet som skulle ta grönt kort men vi blev 12st.
Först gick vi ner och satte oss och Jessica hade lite teori och vi antecknade. Efter det provskrivning och provet var inte så himla svårt och om det var någon fråga man inte kunde så fick man slå upp det! :)

Medans Jessica & Soffan rättade proven, så tog vi in hästarna och började borsta!
Min häst har inte varit smutsig på två dagar nu lilla duktiga killen :D bara om benen men det blir de ju om de ska gå i lerhagen. Men sen sadlade vi och red ut, de flesta hästarna var med.
Scarlett fick vara våran ledarhäst men när vi skulle gå över 34:an så ville inte Wendie eller Winnie gå över vita sträcket på vägen men efter ett tag fick Toulosa gå före och då kom vi allt över och bilarna fick åka vidare.
Nitzch var riktigt duktig och var en pigg pojke!

Efter ridturen i mysiga skogen med bästahästen så tog vi lite kort på oss som var med, sen blev det att mysa med hästen sen fick jag åka med Märta hem. Imorgon blir det stallet igen har dressyrlektion.

PUSSPUSS


Stalldag

Ska strax ta bussen till stallet, blir att ta in hästarna och fixa stallet!
Har lovat att ta kort på Amanda och Boris idag med, så det ska jag nog hinna med. Kanske lägger ut lite bilder på dom här senare ikväll. Ska nog hinna med att rida också och putsa alla grejer, både Nitzch och mina.

Mamma och jag har varit på Ikano idag igen, skulle också köpa det nya schabraket som kommit in men självklart hade det redan tagit slut. . .! Men ska träffa Sofia på Måndag och då ska vi ta en sväng ut dit för hon ska köpa sitt träns och då får vi väl hoppas att det kommit in fler schabrak.
Stallet hela helgen, ska fixa grönt kort imorgon och efter det in en sväng till stan och fika med brudarna & söndag dressyrträning.

Nu ska jag städa klart rummet och sedan ner till bussen! :)
Ha en bra dag.


Ikano

Hej vänner!
Hoppas ni mår bra?

Tänkte berätta lite om min dag här nu på bloggen, den har varit helt perfekt en sån där jätte toppen dag med bara Mamma. Vaknade vid 11:00 då satt Mamma vid köksbordet så vi satt och pratade lite, sen duschade jag och fixade iordning mig. Hoppade in i bilen och tog en sväng till Ikanohuset. Gick runt och kollade lite, Mamma hittade en jacka men jag hittade ingenting och hade ingen lust att prova nåt.
Vi satte oss och åt lunch, tog som vanligt mumsig paj med kyckling i!
Gick vidare och då började jag shoppa lite småsaker.

♥ svart tröja MQ 399kr
♥ Linne Gina Tricot 249kr
♥ 3 par spets trosor för 149kr
♥ armband 159kr
♥ strumbyxor 99kr

Så hittade en heldel där i slutet. Men glömde att köpa smink och ridvantar men det får vi ta en annan dag nu i veckan. Väl hemma så var syster och Isak här, så vi fikade och myste ute i solen. Isak stannade kvar och skulle sova här en natt!

Men nu ska jag gå och lägga mig, imorgon tar jag antingen moped med Linda eller bussen till stallet bror på lite vad det är för väder. Men rida blir det iallafall och putsa Nitzch saker.

Tävling





http://showjumper.blogg.se/category/tavling-i-bloggen.html

Glad Påsk

Hoppas ni hade en bra dag igår? Jag hade en väldigt bra dag, Farmor och Syster med familj kom och åt påskbuffé. Vi målade även ägg ute i solen, älskar vädret!!
Cyklade en sväng igår med och startade mopeden nu efter vintern.

Idag är det också lika bra väder, men idag blir det att åka en sväng till Ikano med Mamma.
Sen ut i solen igen :D

Imorron blir det stallet och jag ska sova i stallet sen med Anna <3


Finns igen som du

min älskade häst!

Haft världens bästa dag idag!
Åkte med bussen tillsammans med Amanda G, när vi väl var i stallet träffade man ju även Anna, Amanda, Linda, Ylva, Emma och Märta. Det var en heldel folk men senare åkte alla nästan förutom Linda så hon hjälpte mig att ta in hästarna. Var riktigt snällt!

Nitzch var en riktigt skitgris, hade smuts över allt och det tog mer en än timme att borsta han.



Sen gick jag ner och red.
Han var helt slut efter sen, men släppte han i ridhuset och myste lite. Han följde efter vart jag än gick!


Sötaste!




sen vart man trött!


stallet

Ska om ungefär 1 timme, ta bussen till stallet, har ju stalldag så blir att fixa lite.
Sedan ta in alla hästarna, och rida och borsta. Ska vara i stallet till 8 ungefär, men det är sjukt mysigt att bara sitta och mysa i stallet med världens bästa häst!

Fick ett sms från Emma nyss, och hon sa att min häst var svart. . . så jag får nog en heldel att borsta idag :P
Men det blir nog en super dag!

Nu ska jag gå och fixa iordning och sen stallet! <3


Bästa

Ha det bäst nu Sofia Senneberg! <3
Nu ligger Sofia och sover på båten, och jag saknar henne redan.
Hon ringde när de var i hamnen och vi pratade lääänge och sen blev det att säga hejdå och puuuuusss!
Kommer sakna henne mest men vi har iallafall 1000 planer i sommar, som vi ska göra!

Nu ska jag sova, sen blir det bussen till stallet imorgon.
Godnatt! <3


Alla har vi varit små



En gammal bild på Ida och mig när vi var små!
Fick den av Ida nu, men kom på att det finns sjukt mycket bilder på oss där nere så jag måste gå ner och sätta mig och kolla ikväll. Så får vi väl se om jag lägger in någon bild här sen.

Puss <3